Heel veel eetkamer inspiratie - Wonen&Co

SHOPPING | Mix & match: de mooiste basic eetkamerstoelen

24 augustus 2020 Redactie Wonen&Co Geen reacties
shopping, eetkamerstoelen, stoelen, meubels, eetkamer, eettafel

Zes dezelfde eetkamerstoelen rond je eettafel? Saai! En ook niet meer van deze tijd. Veel leuker is het om een aantal basic stoelen met elkaar…

INSPIRATIE | Urenlang tafelen is nog nooit zo leuk geweest

19 mei 2020 Paulien Simonides Geen reacties

Niets is gezelliger dan urenlang tafelen met vrienden of familie. Wijntje erbij, tafel mooi gedekt en de hapjes op tafel. Het is bijna als een…

STYLING | Vrolijk Pasen in zwart en wit

17 april 2019 Redactie Wonen&Co Geen reacties
styling, paastafel dekken, Pasen, zwart en wit, wonen&co

Waarom zou Pasen alleen vrolijk zijn in knalgeel of zoete pastelkleuren? Studio P&D krijgt juist lentekriebels van zwart en wit en dekt voor de paasbrunch de tafel volgens dit thema.

STYLING | Creëer een romantisch lentefeestje op tafel

17 april 2019 Redactie Wonen&Co Geen reacties
styling, paastafel dekken, Pasen, romantisch, wonen&co

Brunchen met vrienden en familie. Eieren zoeken in de voorjaarstuin. Lekker informeel genieten van de paasgerechten die iedereen meeneemt.Voor styliste Els Selles is Pasen een lentefeestje.

SHOPPING | De mooiste items voor de paastafel

13 april 2019 Redactie Wonen&Co Geen reacties
shopping, pasen, paastafel, woonaccessoires, wonen&co

Gezellig paastafelen doe je met vrolijke kleuren en luxe materialen. Gerookt glas, marmer, keramiek, of natuurlijke materialen, ze geven je tafel een instant chic sfeertje….

BINNENKIJKEN | In de keuken van kruidenman Jan Willem Zwart

6 juli 2018 Renske de Haan Geen reacties
binnenkijken, keuken, wonen&co

De keuken is de plek waar het gebeurt. Maar hoe ziet die keuken van bekende noordelingen er uit? Deze week neemt Wonen&Co een Kijkje in…

UITGELICHT | Aan tafel met Bulthaup

27 mei 2018 Redactie Wonen&Co Geen reacties
uitgelicht, tafel, wonen&co

Dagelijks komen wij de meest bijzondere meubels tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze nieuwe tafel met bijpassend bankje van Bulthaup. …

Eetkamer inspiratie

De artikelen in de eetkamerinspiratie categorie geven je heel veel nieuwe eetkamer ideeën. Soms kan je wel een beetje hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe eetkamer. Welke eetkamerstoelen passen goed bij een ronde tafel? Of wil je graag weten wat de laatste trends zijn voor de eetkamer? In een van de online blogs vind je hier veel eetkamer inspiratie voor. Voor elk type inrichting komen de mooiste voorbeelden voorbij.

Eetkamer inrichting

Hoe deel je nu een eetkamer praktisch in? Of hoe creëer je een vintage sfeer? Onze stylisten laten verschillende woonstijlen zien die je kan toepassen in de eetkamer. Daarnaast lees je veel over hoe je een kleine eetkamer inricht of juist een heel grote ruimte hebt in de eetkamer. Bekijk alle mooie sfeerfoto’s die we voor je hebben verzameld.

Eetkamer stoelen

Het is tijd voor nieuwe eetkamerstoelen. Het aanbod is grandioos en de keuzestress komt om de hoek kijken. Eetkamer met velvetstoffen, lekker zittende eetkamerstoelen en landelijke eetkamerstoelen. Je kant het zo gek nog niet bedenken en ze zijn beschikbaar. Op Wonen&Co lees je waar je aan moet denken als je een rechthoekige eettafel hebt of juist een ronde tafel. En wist je dat er ook eetkamerstoelen zijn die je buiten en binnen kan gebruiken? Handig voor in de zomer.

Shopping voor de eetkamer

Het beste van alle eetkamer inspiratie vinden we dat je dit gelijk kan toepassen in jouw eetkamer. In onze woonshop voor de eetkamer vind je alle items die wij behandelen in de eetkamer blogs. Bijzonder servies, eetkamerstoelen, tafels, verlichting en nog veel meer vind je in de shop voor de eetkamer.

×