WOONDAGEN | Kortingsactie

Oktober is traditioneel de maand van het wonen, de perfecte periode om je weer te laten inspireren door de laatste woontrends. Daarom organiseren wij op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober de Wonen&Co Woondagen waarbij je extra voordelig kunt shoppen bij de mooiste woonwinkels in Noord Nederland.

Maak gebruik van onze 10% kortingscoupon

Download onze speciale kortingscoupon die je kunt inleveren tijdens de Woondagen op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober. Stel je eigen woonwinkelroute samen langs veertig deelnemers in Noord-Nederland. Het overzicht van deelnemende winkels vind je hier.

Onze actievoorwaarden lees je onderaan deze pagina. Let op: per winkel kunnen aanvullende voorwaarden of acties van toepassing zijn.

We wensen je heel veel shoppingplezier!

 

 

Warm Wonen

Het thema van de Wonen&Co Woondagen is dit jaar Warm Wonen. Maak jouw interieur helemaal winterproof met de leukste woonaccessoires, en laat je inspireren door de laatste trends. Houd dus de bijlage van 14 oktober en de huis-aan-huis bladen van 17 en 18 oktober in de gaten. Daarin vind je een overzicht van deelnemende winkels aan de Woondagen, en natuurlijk de kortingsbon. 

 

Woonprijzen 

En om de vierde editie van de Wonen&Co Woondagen te vieren, mogen wij 5 toffe prijzen weggeven. Maak kans op een stijlvolle relaxfauteuil van HK Living, een kleurrijk vintage vloerkleed of een Luxaflex waardecheque ter waarde van 450 euro. Ook mogen wij 10 keer een prachtig herfstboeket – inclusief vaas – cadeau doen en 3 keer een stoer pronkrek van vt wonen. 

 

ACTIEVOORWAARDEN

 

 +

Korting alleen geldig tijdens de Woondagen op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in de deelnemende winkels

 

 +

Korting alleen geldig op vertoon van kortingscoupon uit de dag- en weekbladen!

 

+

Maximaal 1 kortingscoupon per winkel 

 +

Korting is niet geldig in combinatie met andere acties 

 

 +

LET OP! Per winkel kunnen extra voorwaarden van toepassing zijn. Informeer hiernaar in de winkel.

 

 

Contactgegevens

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij:

E: redactie@wonenenco.nl