Neerlands Trots

Neerlands Trots op woonbeurs

Wonen&Co de beurs toont lef! Nooit eerder stonden alle grote jongens bij elkaar in MartiniPlaza, tot nu. Van donderdag 16 tot en met 19 maart presenteren dé ontwerpers van Nederland, onder de noemer ‘Neerlands Trots’, hun nieuwste creaties. Van de toonaangevende interieurbeurs in Keulen hop in één keer naar Wonen&Co de beurs; Leolux, Havee, Interstar, Gelderland, Pilat & Pilat, Label & Bert Plantagie gaan naar Groningen!

Leolux

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en  hoogwaardig. Allemaal gemaakt op bestelling, zodat jouw Leolux design meubel een heel persoonlijke invulling krijgt. Je ziet het aan de verfijnde afwerking, je voelt het als je gaat zitten. Dit is een echte Leolux!

Havee Meubelen

Havee is nog maar een van de weinige meubelfabrieken in Nederland die alle facetten van het meubelmaken zelf uitvoert. Van het vervaardigen van de houten rompen, het patroontekenen, het snijden van de stoffen en de ledersoorten, het stikken en het montagewerk… alles gebeurt op ambachtelijke wijze.

Interstar

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. De eigen Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van het kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm.

Gelderland

De meubelen van de hand van Gelderland worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Bij de keus voor een Gelderland meubel ga je uiteraard niet over één nacht ijs. De Gelderland showroom vindt je in Culemborg en deze biedt je de gelegenheid om de totale collectie te bekijken en het best bij jouw passende comfort te ervaren.

Pilat&Pilat

De meubels van Pilat&Pilat zijn stoer, Fries en duurzaam. Maar ook warm, rijk en vertrouwd. Niet voor niets krijgen alle modellen de naam van een familielid.  Alles draait om mensen bij Pilat&Pilat. Vandaag de dag is Pilat&Pilat een sterk merk in duurzame, houten meubels. “Ook zijn we fabrikant en distributeur van de verschillende eigen collecties”, legt Kristien Pilat uit.

Label

Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit.

bert plantagie

bert plantagie ® is een stijlvol Dutch design merk dat meubeltrends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. bert plantagie is in 2000 ontstaan uit Smits meubelen. Bert heeft het roer direct rigoureus omgegooid met de bouw van een nieuw pand -eveneens in Cuijk-, een nieuwe naam (zijn eigen) en een focus op de consumentenmarkt vanaf 2001.

 

De overige deelnemers kunt u in de deelnemerslijst vinden.