Wonen&Co de beurs deelt complimenten uit!

Wonen&Co de beurs 2017 zit er al weer op. En wat was ‘ie weer fijn! Tienduizenden mensen genoten van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart van het grootste woonevenement van Noord-Nederland. Nog eens honderden mensen hebben het succes van de twaalfde editie van Wonen&Co de beurs mede mogelijk gemaakt.

Dat gegeven op zich is al een groot compliment waard. Maar op de openingsdag van de beurs deed een viertal juryleden daar nog een schepje bovenop. Het deelde complimenten uit. Complimenten voor de mooiste stand, voor de standhouder met het meeste lef, voor de leukste standbemanning, voor de meest verrassende beursactie en het meest effectieve gebruik van de standruimte.

Dit leverde 5 winnaars op:

Standhouder met de meeste LEF:

Kay Swart
Daar waar mensen aanhangers vol ‘rommel’ naar de stort brengen, kan Kay Swart overal iets van maken. Deze ondernemer en kunstenaar is een waar recyclemonster en maakt onder meer meubels, verlichting en interieur met up- en recycling als hoofdthema. Kortom, dit compliment is hem dan ook op het lijf geschreven.

De mooiste stand:

Hal 8
Eigenzinnige en betaalbare producten die net een beetje afwijken van de standaard. Dat is Hal8 bij uitstek en was op Wonen&Co de beurs dan ook niet te missen. ”Wat een heerlijk urbanjungle sfeertje heerst daar toch”, aldus één van de juryleden. De combinatie van groen en oude meesters heeft er voor gezorgd dat Hal8 werd beloond met het compliment voor de mooiste stand. 

Meest verrassende beursactie:

Zagerij Popken
Bij Zagerij Popken uit Musselkanaal staat het thema ‘robuust’ voorop. Zo kwam Zagerij Popken verrassend uit de hoek met een leuke beursactie. Bezoekers sloegen met een hamer een dikke spijker in een houtblok en maakten meteen kans op een robuuste prijs. Bezoekers die liever iets meer creativiteit kwijt wilden, maakten een hippe deurhanger van hout. Voor ieder wat wils. 

Leukste standbemanning:

Dikke Bertha
Terwijl je bij Dikke Bertha staat te wachten op je kopje koffie vergeet je bijna dat je op de beurs bent. Je wordt meegesleept in een theatrale manier van koffiezetten en schrikt vervolgens weer wakker van de stoompijp van de Dikke Bertha. Beide mannen van Dikke Bertha maken niet zomaar een bakkie, ze produceren ‘Zwart Goud’.

Effectief gebruik van de standruimte:

Nijhof Interieurmakers
Een kleine stand betekent eindeloze mogelijkheden, zo dacht Nijhof Interieurmakers. De prachtige open stand bezorgde vanuit ieder oogpunt een verrassend aanblik. Van keukens tot kasten, het was alles in één. Deze creatievelingen verdienen dan ook met recht het compliment voor het effectief gebruik van de standruimte. 

Meer laden