EVENT | Release van Wonen&Co's online event boordevol inspiratie - Wonen&Co

EVENT | Release van Wonen&Co’s online event boordevol inspiratie

10 april 2020 2 min leestijd Geen reacties

Bij anderen naar binnen kijken: het blijft smullen. Wonen&Co heeft de afgelopen jaren bij menig Noorderling achter de deuren mogen gluren. In deze gekke tijden doen we het nét even anders. Wonen&Co stapt dit voorjaar binnen in de schatkamers van de woon- en tuinbranche. Nu een uitgebreid bezoekje aan de meubelboulevard of het tuincentrum er even niet in zit, halen we de inspiratie naar je toe. Op zaterdag 9 mei openen we de deuren van ons spiksplinternieuwe online event, de Wonen&Co Lentetour!

Online inspiratie

De komende weken gaan we met het Wonen&Co-videoteam op pad, wandelen we door vele woon- en tuinzaken en nemen we jou daar al filmend in mee. Ideaal, zo doe je thuis alle inspiratie op en kun je nadien – als het jou uitkomt – direct op je doel afgaan. De woonbranche opent immers nog steeds ‘gewoon’ haar deuren, maar urenlang flaneren op de meubelboulevard zit er even niet in. Maar hé, Wonen&Co biedt jou nu de oplossing.

Extra opsmuk van Wonen&Co

Als je wel eens een evenement van Wonen&Co bezoekt, dan weet je dat we graag zorgen voor een beetje ‘opsmuk’. Extra blijmakers die niet alleen jou een goed gevoel geven, maar ook ons. Ondanks dat het ons eerste online event via het web gaat, komen toch die extra verrassingen ook nu voorbij. Op zaterdag 9 mei kies je niet alleen bij welke zaken je wil binnenkijken en scroll je door vele binnenkijkvideo’s, je plant ook meteen een gratis adviesdate met een stylist naar keuze. Al videobellend helpt de stylist jou in een half uurtje met je interieur-, kleur of stijlvraag.

Is er meer? Jazeker! De gezichten van Wonen&Co nemen namelijk thuis in hun eigen stulpjes video’s op. Dit geeft jou de kans om online een inspiratiemasterclass te volgen en bovendien staan er té leuke DIY-video’s voor je klaar.

Lentetour van Wonen&Co

In aanloop naar het online evenement onthullen we alvast de eerste sneak peek-video’s, dus houd onze kanalen in de gaten. En dan ‘zien’ we je uiteraard heel graag op 9 mei tijdens onze online vuurdoop! Leuk!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×