BEURS | Nieuw in MartiniPlaza Groningen: Wonen&Co in huis - Wonen&Co

BEURS | Nieuw in MartiniPlaza Groningen: Wonen&Co in huis

24 maart 2020 2 min leestijd Geen reacties

Wonen&Co in huis is het nieuwste zusje van Wonen&Co. Noem het een ‘kleintje Wonen&Co’ of ‘Wonen&Co exclusief’. Feit is dat het evenement Wonen&Co in huis – je raadt het al – 100% draait om interieur en alles wat wonen leuk maakt.  Van 20 tot en met 22 november huist Wonen&Co in MartiniPlaza Groningen. Met Wonen&Co in huis sluit Wonen&Co haar vijftiende verjaardagsjaar af. En hé, bij een verjaardag horen cadeaus. Laat binnenkort via de website je gegevens achter en ontvang een gratis ticket voor Wonen&Co in huis!

Oorsprong

Het jubileumjaar van Wonen&Co in 2020 kende een fijne start, maar draaide al snel uit op een anticlimax. Wegens de coronasituatie werd in maart Wonen&Co de beurs abrupt na slechts 2.5 openingsuren afgebroken. Een flinke portie omdenken verder heeft dit het spiksplinternieuwe event Wonen&Co in huis gebracht. Wonen&Co in huis is een cadeautje voor alle fans die Wonen&Co nadien een hart onder de riem staken, nieuwe ogen die Wonen&Co willen ervaren en ieder andere die net als Wonen&Co gek is op wonen.

Groots in haar intimiteit

Wonen&Co in huis is interieur. Is de nieuwste trends. De it-kleur voor 2021. Het is een klein beetje woonshoppen en vooral interieurinspiratie opdoen. Het is met name intiem. Wonen&Co de beurs is jaarlijks de blockbuster van Wonen&Co. Wonen&Co in huis doet op haar beurt aan het grote interieurgeweld niet mee, het is sterk in het intieme karakter.

Wonen&Co in huis

20 t/m 22 november: 10.00 – 17.00 uur
MartiniPlaza Groningen

Ontdek hier alle ins en outs van Wonen&Co in huis en ontdek meteen hoe je partner kunt worden van het nieuwe woonevenement.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×