Win 1 jaar gratis thuis trainen met Fitchannel.com én een Samsung Gear Fit2 Pro

Lekker thuis trainen onder begeleiding van toptrainers als Mark Tuitert en Carlos Lens! Met een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema komt het behalen van jouw sportieve doel zeker dichterbij. Doe mee en maak kans op een van de vijf gratis jaarabonnementen van Fitchannel.com en een Samsung Gear Fit2 Pro.

Personal toptrainers

Fitter worden, afvallen, spieren kweken; bij Fitchannel.com kan het allemaal. Met een online programma kan iedereen thuis fit worden met een effectieve work-out van 30 minuten. Trainen waar en wanneer je wilt, volgens een op maat gemaakt schema. Daarnaast krijg je hulp met voedingsschema’s en recepten. Het leuke van Fitchannel.com is dat je training krijgt van ervaren personal trainers. Zo kun je aan de slag met Carlos Lens, Radmilo Soda, Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert en kickbokser Remy Bonjasky.

Wat de training nog leuker maakt, is een GPS Sports Band Gear Fit2 Pro van Samsung om je pols. Dit handige waterbestendige apparaatje met ingebouwde GPS- en hartslagsensor houdt alles voor je bij. Afstand, snelheid, route, verbrande calorieën en maximale hartslag. En met de offline Spotify modus heb je tijdens de work-out ook een lekker muziekje.

Ik doe mee!

Beantwoord onderstaande vraag om kans te maken. Welke Olympisch schaatskampioen is personal trainer bij Fitchannel.com?

A. Rintje Ritsma
B. Sven Kramer
C. Mark Tuitert
D. Gerard van Velde