BEURS | Dit zijn ze: de vrienden van Wonen&Co - Wonen&Co

BEURS | Dit zijn ze: de vrienden van Wonen&Co

10 maart 2020 3 min leestijd Geen reacties

De vrienden van Wonen&Co hebben, speciaal voor de vijftiende verjaardag van Wonen&Co, de tas flink lopen vullen. Deze exclusieve tas is in beperkte oplage verkrijgbaar en kun jij gaan winnen. Voordat we vertellen hoe je dit kunt gaan doen, stellen we onze vriendenclub eerst aan je voor.

Je hebt nieuwe vrienden en oude maten. Eén van de nieuwe namen is A Little Lovely Company. Zij debuteerden dit jaar met hun vrolijke accessoires in de Straat der Favorieten en stoppen één van hun hardlopers, de letterbox, in de Wonen&Co-tas.

Eveneens nieuw: Drukwerknodig.nl. Wat het Groningse bedrijf doet, dat laat zich raden. Wat ze dit jaar doen voor Wonen&Co? In de tas hebben ze een leuke samplebox gestopt.

Bron: Flexa

Over samples gesproken. De kleur van het jaar is Tranquil Dawn. In de tas heeft Flexa een kleurtester van deze IT-kleur van 2020 gestopt. Hiermee kun je thuis testen hoe het vergrijsde groen in jouw interieur tot zijn recht komt.

Om onze volgende vriendin te kunnen introduceren, hebben we eigenlijk geen woorden nodig. Wimke Tolsma zegt het vooral met beeld. Hiermee is ze groot op Instagram. In haar 256 pagina’s tellende boek Smûk – onderdeel van de Wonen&Co goodiebag – laat Wimke zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken.

Jezelf op de bank nestelen en door interieurinspiratie bladeren. Met VT Wonen is lukt dat geheid. Zij stoppen hun magazine in de goodiebag. Dit magazine zit zij aan zij met het spiksplinternieuwe Neerlands Trots Lookbook. Dit magazine was er tot nu alleen als online exemplaar, maar is exclusief in beperkte oplage gedrukt voor Wonen&Co.

Giclée, Gicléeshop Groningen, Wonen&Co, Wonen&Co de beurs, Vintage, zwembad, Groningen

Meer inspiratie, maar dan op het gebied van kunst: het kunstboekje van RoesD – Giclée Shop. Word je hier zo hebberig van, dat je het liefste direct naar RoesD in Tolbert wil rennen? Geen zorgen, de Giclée Shop heeft een online winkel!

En hé, als je je dan toch met de magazines en het kunstboek op de bank nestelt dan hoort daar een bakkie thee bij. Makro zorgt ervoor dat dát wel goed zit. Zij hebben hun nieuwe theesmaken in de tas gestopt.

De complete Wonen&Co redactie is er gek op en we weten zeker, dat als jij ze eenmaal over je voeten hebt laten glijden, jij ook. We hebben het over SOXS.co, geitenwollen sokken zonder het geitenwollen imago. SOXS.co omschrijft zichzelf als het warmste cadeau van Nederland. Niet alleen omdat de sokken zo warm zijn, maar ook omdat SOXS.co het verhaal is van warmte en liefde.

Misschien wel de meest opvallende nieuwkomer dit jaar op de beurs is WCpapieraanhuis. Hun wc-papier is een mooi voorbeeld van recycling en is 100% milieuvriendelijk. Bovendien hangt er een verrassend designtintje aan. WCpapieraanhuis werkt met een abonnementsvorm waarbij de rollen bij je thuis worden bezorgd. In de goodiebag ontdek je de eerste rol voor het kleinste kamertje in huis.

We sluiten onze lijst met vrienden af met de smaakmaker dit jaar van de hoofdentree en het Wonen&Co Café: Noordwand. Deze specialist heeft heel wat behangetjes on a roll in huis. In de tas zit een waardebon waarmee je gratis zo’n printje voor je eigen interieur kan shoppen.

Zo kun je de Wonen&Co goodiebag gaan winnen

We horen je denken “leuk al die vrienden van jullie maar what’s in it for me?” De tas met verschrikkelijk veel leuke inhoud kun je winnen via onze online kanalen op Facebook en Instagram.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×