BEURSNIEUWS | Naar de voorstelling in Vesta’s Grand Theatre

“Dames en heren, hooggeëerd publiek”
Bezoek Vesta’s Grand Theatre!

 

Ben je ooit klaar met het inrichten van je huis? Als het aan het creatieve team van Vesta ligt niet! Na de rollende huiskamers in 2016, het Delftsblauwe stadje een jaar later, zet Vesta van 15 tot en met 18 maart het succesverhaal op de woonbeurs voort met haar eigen Grand Theatre.

 

Verwacht geen drama of komedie, maar een groot woonspektakel. In Vesta’s Grand Theatre op Wonen&Co de beurs ontdek je de nieuwste en leukste woontrends. Deze trendpresentatie heeft Vesta verpakt in vier voorstellingen. Opnieuw is de creatieve leiding in handen van decorateur Bram van der Spek. Tijdens eerdere woonbeurzen tekende hij al voor de huiskamers op wielen en de Delftsblauwe vreugde in Vestastadje.

Rollende kamers | Wonen&Co de beurs 2016

Vestastadje | Wonen&Co de beurs 2017

Wat kun je van Vesta’s voorstellingen verwachten? Kom naar de woonkamer Golden Twist en schiet een voorstelling verder binnen bij Botanic Home. Ofwel: veel potten, planten en prints. De trend True Powder brengt Vesta naar de slaapkamer. Hierin blijft het droomdomein vrij rustig. Daarentegen zijn de materialen bij voorstelling nummertje 4 compleet anders. Zo wordt de trend Industrial Kitchen vertaald naar een verrassende woonkeuken. De leukste snoepjes die je tijdens voorstellingen spot, scoor je meteen op het centrale plein van Vesta’s Grand Theatre. Komt dat zien!

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!