BEURS | Volop shopgeluk in Straat der Favorieten - Wonen&Co
straat der favorieten, wonen&co de beurs, accessoires, shoppen

BEURS | Volop shopgeluk in Straat der Favorieten

12 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Succesverhalen krijgen veelal een vervolg. Wat de Straat der Favorieten betreft, hoeft hier geen enkel moment over getwijfeld te worden. Ook in 2020 tonen de specialisten in de Straat wederom hun favorieten. Wandel tussen de kleine pop-upstores en scoor unieke items voor je huis. Ultiem feelgood. Wat je er allemaal vindt?

straat der favorieten, wonen&co de beurs, accessoires, shoppen

Kleine musthaves met groots effect

Accessoires maken je huis af: de kers op de taart, de kroon op het werk en de puntjes op de i. Het zijn de kleine musthaves die je in de Straat scoort. Klein, maar met groots effect. Van té schattige maanlampen van A Little Lovely Company, Yourdailyteacup’s servies en thee tot wereldse lampen bij Mooi om te geven en natuurlijk, duurzaam bad-, bed- en keukentextiel van Hemplin.

Maar ook puur hamamdoekengeluk, prachtige foto’s van Ingrid Leegte en een nieuwe Van René om je plant. Of wat dacht je van een kussen van Skins by Nature op je bank, de meest original items als pronkstuk op je kast of aan de wand en de fijnste hebbedingen voor in de keuken bij Cookinglife.

straat der favorieten, wonen&co de beurs, accessoires, shoppen

Groter dan ooit

Tijdens de jubileumeditie van Wonen&Co de beurs is de Straat der Favorieten groter dan hij tot nu toe is geweest. Uitgemond van een straat tot een klein pop-up dorpje, waar je binnen handbereik volledig los kunt gaan met shoppen. Binnenkort stellen we alle bewoners aan je voor.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×