UITGELICHT | Wonen&Co plein op Nazomerfair

Kom jij ook naar de jaarlijkse Nazomerfair van de Leeuwarder Courant op 16 en 17 september bij het prachtige Stania State? Nieuw dit jaar is ons eigen Wonen&Co plein. Je vindt hier leuke woon en lifestyle standhouders, gratis workshops voor jong en oud én onze vintage fotobus voor een originele herinnering van jouw bezoek aan de fair.  Je leest hier wat er allemaal te doen is.

Workshop handlettering

Altijd al willen leren handletteren? Onder begeleiding van Leonie Haas leer je tips en trucs van het mooi schrijven, goede compositie maken en creatief omgaan met tekst.  Je gaat naar huis met een eigen, unieke paperbag. Vrije inloop op het Wonen&Co plein.

 

Workshop Vintage pimpen

Onze eigen Wonen&Co redactieleden Renske de Haan en Rixt Hellema pimpen oude meubelstukken op de fair.  Vraag hun tips en adviezen om thuis zelf ook aan de slag te kunnen. Ben je zelf niet zo handig? De gepimpte meubelstukken zijn ook te koop.

wooninspiratie, vintage

 

Neem een kijkje in onze vintage fotobus

Leg jouw bezoek aan de NazomerFair vast in onze vintage fotobus. Je kunt verschillende props gebruiken en krijgt jouw fotostrip gelijk mee.  Je kunt je fotostrip ook gelijk delen op Facebook. Plezier verzekerd!

vintage, fotobus, wonen&Co

 

Kinderworkshop Windlichtje maken

Zagerij Popken is een trouwe deelnemer van onze NazomerFair. Dit jaar met een nieuwe creatieve workshop voor kinderen. Kom naar het Wonen&Co plein met de kinderen voor de gratis workshop “windlichtje maken”.

diy, wooninspiratie, wonen&co

 

Vragen over tickets en locatie?

Meer informatie over de NazomerFair vind je hier.