UITGELICHT | Functionele wanddecoratie? Maak kennis met Simul Sets - Wonen&Co
uitgelicht, wanddecoratie, wonen&co

UITGELICHT | Functionele wanddecoratie? Maak kennis met Simul Sets

6 juni 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meeste mooie accessoires tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze functionele wanddecoratie.  

Al sinds 2015 werkt ontwerper Sjoerd Jonkers vanuit zijn eigen studio in Amsterdam aan het Valence Modulair wandsysteem, dat voornamelijk bestaat uit hexagons (vijfhoeken) die je op de wand plakt en bijvoorbeeld zijn voorzien van een haak om je jas aan te hangen.

Bij de introductie beloofde Jonkers al jaarlijks een paar nieuwe modellen aan het systeem toe te voegen en inmiddels bestaat de collectie uit meer dan zestig verschillende elementen met functies als spiegel, whiteboard, krijtbord, klok, kaarshouder, akoestisch vilt, prikbord en nog veel meer. De wanddecoratie is gemakkelijk te bevestigen met dubbelzijdig tape. 

Kun je niet kiezen? De onlangs gepresenteerde Simulcollectie bestaat uit tien al ontworpen systemen. Bekijk en shop hier alle simul sets

 

Op zoek naar een stoer tintje in huis? Shop hier de leukste metalen wanddecoratie. Maak je liever zelf iets? In deze diy lees je hoe je toffe wanddecoratie in de vorm van een uiltje maakt, voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Of maak een stoer wandrek voor in het toilet. 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×