wooninspiratie, woonaccessoires, wand, wanddecoratie, trend, styling, design

UITGELICHT | Stel je eigen wandplank samen

Dagelijks komen wij de meest mooie, bijzondere woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze stijlvolle en praktische wandplanken van Frederijk Roijé, ideaal als wanddecoratie.  

Wandplanken van nu zijn zo mooi dat er eigenlijk niet eens spullen op hoeven te staan. En dat geldt zeker voor het eigentijdse opbergsysteem Duplex van ontwerper Frederik Roijé. Hij ontwierp dit stijlvolle model voor het merk Puik Design.

Het ontwerp gaat uit van wat we al kennen en geeft daar een draai aan in een subtiel spel van primaire vormen. De dubbelzijdige, verwisselbare boekenplanken van staal met een laagje poederverf kunnen met beide zijden naar boven worden opgehangen, zodat je een zeer moderne en unieke boekenplank kunt samenstellen.

Maar voor accessoires is dit model ook zeer geschikt natuurlijk. Fraai het bijvoorbeeld op met een pannenkoekplant, een klembord met een persoonlijke quote en andere accessoires. Groepeer ze voor een speels effect. Zo creëer je je eigen stijlvolle wanddecoratie, maar dan met een praktische wandplank. 

Bekijk en shop wandplank Duplex.

Meer zien van Frederik Roijé? Bekijk dan ook de bijzondere designstoelen Height en Width, gespot tijdens de designweek in Londen.
Op zoek naar leuke items voor op de wandplank? Bekijk dan onze selectie woonaccessoires in goudtinten voor een vleugje glamour in huis.
En meer stylingtips en ideeën over wanddecoratie vind je hier.