UITGELICHT | Zelf een vloerkleed ontwerpen? Dat kan met de app van Skonne - Wonen&Co
vloerkleed, wonen&co, wooninspiratie

UITGELICHT | Zelf een vloerkleed ontwerpen? Dat kan met de app van Skonne

26 mei 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest bijzondere items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. In dit geval geen accessoire of meubel maar een speciale app van designmerk Skonne. 

Je kunt namelijk met de Creator App van Skonne zelf een persoonlijk vloerkleed ontwerpen. Hoe tof is dat? Je kunt dessins selecteren, die verplaatsen of erop inzoomen. Ook de vorm van het kleed kun je zelf kiezen. Rond, vierkant en zelfs zeshoekig is mogelijk. Ook de maat van het karpet is naar keuze in te vullen. 

Via de app kun je kiezen uit verschillende dessins en kleuren. Zo is het Anian kleed een color block dessin in verschillende tinten, met subtiele details van traditionele Perzische tapijten. Oz is een unicolor dessin met bijzondere vormen, en Mu is een vloerkleed met gelaagde graphics. Welk dessin je ook kiest, je creëert een uniek full color geprint vloerkleed op een getuft, polyamide karpet met een gesneden pool. 

Uitproberen? Klik dan hier. 

 

Een vloerkleed kiezen kan nog best lastig zijn. Styliste Aukje geeft in dit artikel handige tips voor het kiezen van het juiste vloerkleed. Wil je je vloerkleed laten matchen met je muren? Verfproducent Farrow&Ball en vloerkledenconcern The Rug Company hebben vloerkleden uitgebracht die naadloos aansluiten op het kleurenpalet.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×