UITGELICHT | Vloerkleden met een verftintje - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, meubels, vloer, vloerkleed, vloerkleden, styling, kleur, verf

UITGELICHT | Vloerkleden met een verftintje

10 november 2017 1 min leestijd Geen reacties

Een vloerkleed uitkiezen bij bestaande kleuren in je huis kan best lastig zijn. Maar daar hebben verfproducent Farrow & Ball en vloerkledenconcern The Rug Company iets op bedacht: vloerkleden die naadloos aansluiten op het kleurenpalet.

De twee merken hebben zo samen een bijzondere collectie karpetten uitgebracht, die bestaat uit vloerkleden in 12 trendy kleuren, als aanvulling op het Farrow & Ball kleurenpalet. Zo kan er gekozen worden uit zes thema’s: Yellow Based, Red Based, Contemporary, Easy, Architectural Neutrals en Traditional Neutrals. De modern, lichtroze variant op de foto – genaamd Portland Pink – behoort tot die laatste categorie. Ook kan er gekozen worden voor een variant in wol, luspool en wol met een zijden rand. 

En wat er nu zo handig aan is? Bij het kiezen van een vloerkleed worden er verfsuggesties gedaan. En met de juiste kleur op de wand en een bank die daar perfect bij aansluit, heb je al direct een goede basis voor je interieur. 

Hulp nodig bij het kiezen van een vloerkleed? Wij hebben een aantal handige tips op een rij gezet. Verder hebben we de mooiste woonaccessoires voor dit seizoen uitgezocht, en we leggen uit hoe je met een paar kleine veranderingen een warm en knus herfsthuis creëert. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×