UITGELICHT | Vintage wereldkaart - Wonen&Co
wooninspiratie design woonaccessoires trend styling vintage woonwinkel woonkamer

UITGELICHT | Vintage wereldkaart

23 oktober 2017 1 min leestijd Geen reacties

Een wereldkaart aan de muur is helemaal hip. Zo’n kaart als wanddecoratie laat je wegdromen over verre bestemmingen. Of je misschien gaan je gedachten terug naar de vakantielanden waaraan je zulke goede herinneringen hebt. Of je droomt alvast over je volgende bestemming.

Wie zo’n wereldkaart wil bemachtigen, hoeft niet langer alle rommelmarkten en kringloopwinkels af te struinen om er eentje te vinden. Je kunt ze ook bestellen bij webshop WereldKaarten.nl, die veel keus heeft in de categorieën Historisch, Gedetailleerd, Trendy en Kinderen. Alles is te bestellen op hout, canvas, luxe glas, aluminium, posterpapier of behang.    

Als je valt voor een historisch ogend exemplaar, dan haal je meteen een beetje vintagesfeer in huis. Ze zijn helemaal hip en matchen prima in verschillende woonstijlen. De kaarten zijn in allerlei uitvoeringen, vormen en afmetingen verkrijgbaar.

Neem ook een kijkje in de Wonen&Co Stijlkamers die zijn ingericht door onze stylisten Getty van der Weij, Els Selles en Sylvia Naber. En laat je inspireren door de winterwarme dekendieren om mee te knuffelen. En mis vooral niet onze laatste primeur, de Wonen&Co Limited Edition fauteuil die samen met bert plantagie is uitgebracht.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×