buitenleven, uitgelicht,, wonen&co

UITGELICHT | Verticaal tuinieren met NatureUp!

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het in- en exterieur, en die willen we graag met je delen. Zoals deze bloemenmuur van Gardena. 

Heb je geen tuin, maar ben je wel een plantenliefhebber? Ook een balkon, dakterras of binnenplaatsje kun je mooi aankleden met planten. Kies voor verticaal tuinieren en ga de hoogte in met deze stapelbare bakken van Gardena. Tegen een muur in een grote tuin staat het trouwens ook prachtig, zo’n bloemrijke wand. 

Het systeem heet NatureUp! en werkt met verbindingsstukken en clips waardoor je zelf de hoogte en vorm kunt bepalen van je verticale tuin. Het bestaat uit weerbestendige kunststof plantenbakken en is zonder gereedschap in elkaar te zetten. Er is ook een bijbehorende bewateringsset verkrijgbaar voor maximaal 9 plantenbakken. 

Nog een regenton nodig voor het bewateren van je planten en bloemen? Bekijk dan dit handige en stijlvolle exemplaar van Elho waarmee je zonder veel gedoe je gieter kunt vullen. Of bekijk deze glamoureuze collectie van Garden Glory zodat je in stijl kunt tuinieren. De collectie bestaat onder meer uit een gouden tuinslang, spades en gieters in diamantvorm en sculpturale design-plantenpotten in de vorm van een dier.