wooninspiratie, woonaccessoires, meubels, trend, styling, vintage, trolley

UITGELICHT | Stoere trolley met vintage look

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen, en die willen we graag met je delen. Deze week is dat een stoere trolley van Rivièra Maison. 

Trolleys en bakkerskasten zijn al geruime tijd trending in het interieur. Ze dienen vaak als pronkstuk in huis, vergezeld met mooie accessoires. Dat geldt ook voor de stoere Brooklyn Caddy Butler trolley van Rivièra Maison. Vazen, planten, boeken of servies, alles kan een plekje krijgen op deze trolley. Hij is nieuw, maar heeft door de combinatie van gerecycled iepenhout en ijzer bijna een vintage uiterlijk.

De trolley is handig als bijzettafeltje of opbergplek. Door de ruime afstand tussen de planken is er ook plek voor grotere items. Bijvoorbeeld voor een mooie plant. 

Je kunt van de trolley ook een zogenaamde barcart maken. Dan is de collectie Ripple van Ferm Living een mooie toevoeging. De glazen zijn mondgeblazen en het geribbelde dessin geeft de glazen een chique uitstraling. Bekijk ook onze selectie bijzondere woonitems zoals wekker Circa, een handig slaapmaatje die met handige foefjes je slaap helpt te bevorderen.