UITGELICHT | Tafel Node: eigentijds en elegant design - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, trend, styling, meubels, hout, minimalisme, tafel

UITGELICHT | Tafel Node: eigentijds en elegant design

24 januari 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze tafel uit de nieuwe serie Node. Een prachtig ontwerp met een uitnodigende vorm. 

Node is de nieuwe collectie tafels van het Nederlandse merk Loof. Ontwerper Joost van der Vecht tekende voor het ontwerp, bestaande uit een tafel in verschillende uitvoeringen. Vrijwel alle tafels zijn gemaakt van gelaagd berken met eikenfineer, of met een HPL toplaag in lichtgrijs en donkergrijs verkrijgbaar. Er is ook nog een tafel van massief eikenhout. Bij elk model is een bijpassend bankje. 

De ronde hoeken en poten geven de tafel een uitnodigende vorm. Het design is elegant en eigentijds. De naam Node komt van de ronde tafelpoten. De Engelse naam verwijst namelijk naar het ontvouwen van de poten uit het blad; als takken uit een stam. 

 

Zoek je nog mooie verlichting voor boven de eettafel? Bekijk deze prachtige design verlichting van ontwerper Brand van Egmond. Passende stoelen? De modieuze stoelen Height en Width van Frederik Roijé zijn tijdloze modellen die goed matchen met tafelserie Node. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×