wooninspiratie, woonaccessoires, meubels, stoel, eetkamer, woonkamer, stoel, design, kleur

UITGELICHT | Height en Width, modieuze designstoelen

Dagelijks komen wij de meest mooie, bijzondere designitems tegen en die willen we graag met je delen. Zoals de nieuwe stoelen Heigtht en Width van de Nederlandse ontwerper Frederik Roijé, gespot tijdens de designweek in Londen. 

Frederik Roijé liet zich inspireren door afgeronde rechthoeken, die hij combineerde tot een bijzonder frame in twee uitvoeringen. De stoelen zijn aan de voor- en achterzijde bekleed met hoogwaardige stof van het merk Kvadrat, dat in Nederland wordt geweven. ,,Deze stoelen brengen het beste in elkaar naar boven. Ze vormen een contrast en versterken elkaar. Combineer ze en mix verschillende kleuren’’, zegt Roijé. 

De stoelen zijn ontzettend praktisch: ze zijn namelijk stapelbaar. Handig wanneer je ze even snel aan de kant wilt hebben. Verkrijgbaar in de kleuren geel, zwart, groen en roze. Wij gaan voor geel, en jij? 

Benieuwd naar meer werk van Frederik Roijé? Bekijk hier meer toffe designitems.  

Bekijk ook de nieuwe serie Scylla van Leolux, stijlvolle designfauteuils vernoemd naar bekende literaire karakters. Op zoek naar een mooie schommelstoel? Het Deense merk Carl Hansen & Søn heeft een ontworpen die opvouwbaar is.