wooninspiratie, woonaccessoires, kunst, design, wand, wanddecoratie

UITGELICHT | Simul sets, functionele wanddecoratie

Het Nederlandse designlabel Valence introduceert de Simul sets van ontwerper Sjoerd Jonkers.  In de collectie zijn vorm, kleur en functionaliteit gecombineerd tot wanddecoratie.

De naam Simul komt uit het Latijn en betekent gelijktijdig. Elke Simul kan worden uitgebreid met andere elementen uit het modulair wandsysteem. Er zijn verschillende sets samengesteld passend bij verschillende woonstijlen en behoeftes. Naast een kapstok zijn er ook elementen in de vorm van een spiegel, een klok of een plantenhouder. 

Qua materiaal zijn er sets van kurk en metaal verkrijgbaar, maar ook van vilt om de akoestiek in huis te verbeteren. De wanddecoratie is gemakkelijk te bevestigen met dubbelzijdig tape. 

Bekijk meer bijzondere woontrends zoals de keramieken vazen van het Deense merk Kähler, of deze zelfklevende raambekleding van stof dat op elke vorm ramen kan worden bevestigd. 

Op zoek naar mooie woonaccessoires? Wij hebben 10 mooie items van fluweel voor je uitgezocht om thuis die luxe boutiquesfeer te creëren. Of shop wooncadeaus tot 20 euro, ideaal voor Sinterklaas en kerst.