UITGELICHT | Sierlijk borduurwerk verwerkt in een tropisch behang - Wonen&Co

UITGELICHT | Sierlijk borduurwerk verwerkt in een tropisch behang

7 september 2018 1 min leestijd Geen reacties
Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals Lotus, een nieuw behang printje van behangmerk Arte.
 

Dit seizoen reisden de ontwerpers van behangmerk Arte oostwaarts om zich te laten inspireren door de trend van de chinoiserie. Deze eeuwenoude Oosterse stijl was de laatste jaren al hot op de catwalk, maar dringt ook steeds meer door in het interieur. Met behangdessin Lotus toont Arte de kracht van sierlijk borduurwerk op je muur. Het resultaat? Een reeks van weelderige prints met een knipoog naar de Oosterse esthetiek in een luxueuze, hedendaagse interpretatie. Met prachtig uitgedoste paradijsvogels en pauwen haalt Lotus de charme van verre tropische oorden naar je interieur.

Naast deze reeks heeft Arte nog veel meer mooie prints, van grafische zwart-witte prints, tot grappige bananenpatroontjes. Alle prints hebben een speciaal, chique uitstraling.

 
Ben je opzoek naar meer behang? Bijvoorbeeld voor de kinderkamer? Bekijk dan dit artikel. Of ben je opzoek naar accessoires passend bij een Oosterse stijl? In deze shopping vind je allerlei woonaccessoires in Oosterse stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×