regenton, buitenleven, wonen&co

UITGELICHT | Handige, stijlvolle regenton van Elho

Dagelijks komen wij de meest leuke items tegen voor het in-en exterieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze handige regenton van Elho. 

Vind je het ook zo’n gedoe om vanuit een regenton de gieter te vullen? Pure Raindrop van Elho maakt het simpel: sluit hem aan op de regenpijp en als de ton vol is, loopt het overtollige water weg via de regenpijp. Aan de onderkant zit een kraantje zodat je eenvoudig een gieter kunt vullen. Ook handig: je kunt de tuinslang erop aan sluiten, zodat de tuin puur natuur kan worden besproeid. En niet onbelangrijk: de Pure Raindrop is mooi. Dus je kunt in stijl al je planten en bloemen voorzien van water. 

De Elho Pure Raindrop is gemaakt van kunststof en er kan maar liefst 70 liter aan hemelwater in. Je kunt de ton hier bekijken en bestellen.

 

Lees ook hoe je in 5 stappen je eigen pluktuin aanlegt, zodat je altijd boeketten uit eigen tuin kunt samenstellen. Of bekijk deze stijlvolle loveseat voor op je terras, gemaakt van rotan en voorzien van heerlijke loungekussens.