wooninspiratie, woonaccessoires, design, styling, wand

UITGELICHT | Praktische spiegel met opbergruimte

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Een spiegel is ontzettend praktisch. Vooral wanneer er ook nog eens opbergruimte bij zit. Zoals spiegel Verde van het merk Woud dat heeft. 

Het design van ontwerper Rikke Frost, die de spiegel ontwierp voor het merk, is sfeervol en functioneel. Er zit een plankje bij om spullen op te leggen, en er zitten haken bij die de spiegel met de muur verbinden. De stang aan de voorzijde kan worden gebruikt om kledinghangers of shawls aan te hangen. 

En aangezien we spiegels toch het meest gebruiken om te kijken of onze haren en make-up nog goed zitten, is het plankje de ideale plek voor items als lippenstift en een haarborstel. Maar ook voor mooie accessoires natuurlijk. 

Bekijk meer woontrends zoals de nieuwe collectie van Riverdale of de nieuwe wandobjecten van Studio Roof, insecten gemaakt van gerecycled karton. 

Of laat je rondleiden door de zelf ontworpen stadsvilla van architect John Timmer, het droomhuis van Maricia met een uniek, vintage inrichting, of de kleurrijke woning van Klaske in Dokkum