UITGELICHT | Maak een statement met posters van Desenio - Wonen&Co
uitgelicht, posters desenio, wanddecoratie, wonen&co

UITGELICHT | Maak een statement met posters van Desenio

21 november 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals de posters van Desenio. 

Foto’s zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Als een enkele eyecatcher of als onderdeel van een wandcollage. Vooral met een kunstzinnige foto kun je een statement maken. En daar hoef je tegenwoordig echt niet meer de hoofdprijs voor te betalen. Dankzij websites als Desenio.nl haal je betaalbare posters van hoogwaardig kwalitatief (mat!) papier in huis, eventueel met een lijst.

Onze favoriet? De ‘jump’ poster, met een krachtige foto van een danseres, geschoten door Alexander Yakovlev. Deze poster doet het alleen goed aan de wand, maar kan ook prima gecombineerd worden. Op de site kun je kiezen uit een breed assortiment kunst, fotografie, illustraties, dieren, natuur, grafisch, vintage of zwart-wit in verschillende formaten. Het grootste formaat is 70×100 centimeter. 

 

Bekijk ook de Frame van Samsung, een tv en schilderij inéén, die naadloos opgaat in je interieur. Vind je het lastig een wandcollage te maken? Bekijk hier onze tips en tover je muur om tot een kunstgalerij. Liever zelf aan de slag? Bekijk hier hoe je een botanisch wandkleed maakt, door bladeren met verf op textiel te drukken.  

Geen reacties

Laat een reactie achter

×