cadeau valentijnsdag, poster, wonen&co

UITGELICHT | Vier de liefde met een unieke poster

Dagelijks komen wij de meest leuke woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals de Valentijnposters van Printcandy. 

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag waarop we extra stilstaan bij de liefde en dat vieren we met romantische kaartjes en kleinigheidjes. Een leuk cadeautje om een lief persoon mee te verrassen is een unieke poster die jullie liefde viert en verbeeldt. Een persoonlijker geschenk is er bijna niet.

Het bedrijf Printcandy geeft jouw de gelegenheid om zelf een poster te ontwerpen. Via de online poster-editor kun je een ontwerp en een maat kiezen en vervolgens zelf aan de slag gaan met jouw design. Dat kan een mooie quote zijn, een afbeelding. Of maak een muurcollage met bijvoorbeeld een trouwposter met de datum en locatie, gecombineerd met jullie initialen op een letterposter, samen met jullie favoriete foto’s van de bruiloft. Happy Valentinesday! 

Op zoek naar meer ideeën voor een romantisch geschenk? Bekijk dan vooral onze ook onze cadeautips voor Valentijnsdag. Of bekijk onze selectie wooncadeaus tot twintig euro