UITGELICHT | Deze Artifort poefs zijn geïnspireerd op Friese terpen - Wonen&Co
poef, artifort, uitgelicht, wonen&co

UITGELICHT | Deze Artifort poefs zijn geïnspireerd op Friese terpen

2 juli 2018 0 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items voor het interieur tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze kleurrijke poefs van Artifort. 

Friese terpen vormen de inspiratiebron voor dit subtiele landschap van gestoffeerde tafels en poefs voor het merk Artifort. Designers Mike & Maaike brengen er kleur en vrolijkheid mee in huis. De vriendelijke, zachte oppervlakken zijn functioneel en kalm. Terp is volledig gestoffeerd en verkrijgbaar in meerdere formaten.

Er zijn vele uitbreidingen mogelijk. Voeg een massief eiken tafelblad toe aan het tafeltje of kies een hoge Terp met zwenkwieltjes. Drie verticale stiknaden zorgen ervoor dat de bolling in het ontwerp prachtig zichtbaar is. De volledig gestoffeerde poef en salontafel zijn verkrijgbaar in vele stofsoorten.

 

Bekijk meer tof design zoals de FHM03 klassieker van Pastoe, dankzij de draadstalen pootjes weer helemaal trendy en de perfecte leesstoel vanwege het speciale tijdschriftenvak op de achterkant.  Deze prachtige fauteuil van Vepa willen we je ook niet onthouden. Die is namelijk gemaakt van gerecycled Amsterdams grachtenplastic. Duurzaam en design, daar kunnen wij ons wel in vinden. Ook leuk: ontwerp je eigen stoel met Mate

Geen reacties

Laat een reactie achter

×