deur, sloten, wonen&co

UITGELICHT | Onzichtbare scharnieren en sloten van Intersteel

Dagelijks komen wij de meest bijzondere items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals de deze serie scharnieren en sloten van Intersteel. 

Liefhebbers van strak weten dat de finesse in de details schuilt. Intersteel komt met een serie onzichtbare scharnieren en sloten, voor deuren van minimaal 38 millimeter. De scharnieren worden in de deur bevestigd en steken nergens meer uit.

De sloten werken op basis van magnetisme. Pas bij het sluiten worden de sloten naar buiten getrokken waardoor de deur vergrendelt. Ook wanneer de deur geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. De strakke afwerking zorgt er ook voor dat je minder snel beschadigingen aan het kozijn krijgt. Ook niet onbelangrijk: blijven haken met je kledig is verleden tijd met deze sloten. En omdat de sloten werken met magnetisme, gaat het openen en sluiten van de deur geruisloos. 

 

Bekijk ook deze strak vormgegeven glazen binnendeuren van Skantrae, met een smalle deurstijl. Deze deuren zijn gemaakt van hout en daardoor veel lichter dan de metalen variant, die we veel terug zien in de industriële interieurs. Bekijk ook de Endless tafel, met een prachtig strak lijnenspel