UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken - november - Wonen&Co
uitgelicht, interieurboeken, wonen&co

UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken – november

2 december 2019 2 min leestijd Geen reacties

Iedere maand verzamelt de redactie van Wonen&Co de leukste boeken voor je op het gebied van interieur en lifestyle. Stuk voor stuk prachtige inspiratieboeken die niet misstaan op je koffietafel.

Slow Living

Kinfolk ken je misschien al van het Engelstalige lifestyle magazine, dat vier keer per jaar wordt uitgebracht. Behalve het tijdschrift zijn er ook twee boeken, waarvan Kinfolk Home er een is. Een fraai esthetisch vormgegeven (Engelstalig) interieurboek. Medeoprichter van Kinfolk, Nathan Williams, neemt je in dit boek mee op reis en laat met prachtige fotografie en tekst 35 huizen zien in Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië, die volgens het principe Slow Living zijn ingericht. De bewoners vertellen ieder hoe ze hun interieur zo hebben gecreëerd, dat rust en aandacht voor het leven en elkaar in hun huis centraal staat. Elk huis weerspiegelt een andere kijk op Slow Living, met een heel eigen sfeer en stijl. Kinfolk Home is onder meer verkrijgbaar bij Bol.com en kun je via bovenstaande link shoppen.

Volwassen stijl

Twee jaar na het verschijnen van haar eerste boek Insta Interieur komt Anne-Catherine Gerets nu met Into Interieur. Haar stijl is volwassener geworden in die twee jaren, en dat weerspiegelt in het boek. Waar ze zich in haar eerste boek meer richtte op de starter, gaat ze nu een stap verder, maar zonder in te boeten aan haar typerende eigenzinnigheid. Ze geeft haalbare renovatietips, budgetvriendelijke en duurzame suggesties voor je inrichting, en er staan binnenkijkers in. Het boek kun je via bovenstaande link shoppen.

Groene vingers kun je kweken

Geef jij kamerplanten ook altijd weer te veel water waardoor de wortels rotten? En zet je die groene huisvrienden helaas te vaak op de verkeerde plek, zodat ze op de tocht staan en een beestjesplaag over zich heen krijgen? Er is nu een boek dat hoop geeft: Plantastic: Groene vingers kun je kweken. In dit boek onthult crazy plantlady Mandy Bollegraf alles wat je moet doen om thuis een urban jungle te creëren. Dus doe nog een poging, kweek die groene vingers en geniet! Bedenk dat planten goed zijn voor je gezondheid, mits je ze in leven houdt natuurlijk. Wie het boek voor 31 januari koopt maakt kans op een plantenconsult aan huis van Mandy herself. Lees er alles over op de website. Het boek kost 21,99 euro, telt 224 pagina’s en is uitgegeven door Blossom Books. Je kunt het boek bestellen via bovenstaande link.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×