UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken - november - Wonen&Co
uitgelicht, floral philosophy, interieurboeken, wonen&co

UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken – november

3 december 2018 2 min leestijd Geen reacties

Iedere maand verzamelt de redactie van Wonen&Co de leukste boeken voor je op het gebied van interieur en lifestyle. Stuk voor stuk prachtige inspiratieboeken die niet misstaan op je koffietafel. 

Floral Phylosophy

Wie gek is op bloemen, kent ongetwijfeld de boeketten van Bloomon. De online bloemenservice biedt een flexibel abonnement, waarbij je elke keer een verrassend boeket krijgt thuisbezorgd, altijd met een thema en passend bij het seizoen. Onlangs verscheen het eerste boek van Bloomon: Floral Phylosophy. Fraai geïllustreerd, boordevol styling trends en tips en tricks van bloemstylisten. Leer welke bloemen het beste bij jouw stijl en interieur passen en hoe je ze perfect in een vaas schikt. Ook met leuke diy’s, zoals het maken van een moderne bloemenkrans of een bloemenmuur. Bloomon • unieboekspectrum.nl

Het boek is hier te bestellen

Life hacks

Life hacks zit boordevol praktische oplossingen voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen, die het leven een stukje eenvoudiger maken. Heb je te weinig ruimte in de kledingkast? Hang het lipje van een blikje frisdrank aan je kleerhanger, maak daaraan een nieuwe kledinghanger vast en verdubbel je hangruimte! Verlies je ook altijd je haarspeldjes? Stop ze in een leeg tictacdoosje en je weet altijd waar zijn. Wist je trouwens dat je met een toiletrol en vier punaises een luidspreker voor je telefoon kunt maken? Of dat een lege Pringles bus ideaal is om spaghetti in te bewaren? Uitgeverij Lannoo. 

Je kunt het boek hier bestellen

Nature View

Redacteur Shyra: Persoonlijk ben ik blij met een sfeervol vakantiehuis in een authentiek Italiaans dorp. Wil jij in de kerstvakantie toch iets anders? Laat je inspireren door Nature View. Voor dit nieuwe boek over bijzondere vakantiehuizen heeft Sebastiaan Bedaux wereldwijd vijftig architectonische pareltjes in de natuur gespot. Eén ding hebben ze gemeen: de dróómfactor. Het boek biedt een overzicht van de ligging, grootte, het unieke van de locatie en de huurprijs. Droom lekker weg, 248 bladzijden lang. Nature View is deel drie van de reeks The Perfect Holiday Homes. Eerder kwamen Mountain View en Ocean View uit. • lannoo.nl 

Je kunt het boek hier bestellen

 

Zoek je nog meer inspirerende interieurboeken? Voor jezelf of om cadeau te doen? In dit artikel vind je nog meer leesvoer voor interieurjunkies. Bekijk ook onze favoriete hotspots, zoals de hippe espressobar ByKees in Heerenveen of het classy Cappuvino in Groningen.  

Geen reacties

Laat een reactie achter

×