UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken - mei - Wonen&Co
uitgelicht, interieurboeken, wonen&co

UITGELICHT | Onze favoriete interieurboeken – mei

27 mei 2019 2 min leestijd Geen reacties

Iedere maand verzamelt de redactie van Wonen&Co de leukste boeken voor je op het gebied van interieur en lifestyle. Stuk voor stuk prachtige inspiratieboeken die niet misstaan op je koffietafel.

Perfecte imperfectie

Sanne Boer uit Siddeburen is interieurstylist, heeft een webshop (Servies & Brocante) en legt als fotograaf de prachtigste interieurs vast. Onlangs bracht ze haar tweede boek uit: Perfect Imperfection. Op 228 pagina’s laat ze 15 verschillende interieurs zien. Een boek zonder tekst, maar vol inspiratie en ideeën. Behalve brocante komen ook modernere huizen aan bod. Het boek kost 44,95 euro en is te bestellen via haar website. • serviesenbrocante.nl

Plant een pit

De pit van een avocado blijft een fascinerend ding. Maar elke keer weer belandt hij in de afvalbak. Zonde! Avocado’s, tomaten, appels en mango’s kun je juist erg goed thuis kweken. Met het boek Plant een pit blaas je die fascinerende pitten nieuw leven in en pluk je de vruchten straks van eigen boom. Denk je nu, dat is veel te ingewikkeld? Integendeel! De beschrijving in het boek legt je precies uit welke groente en fruitsoorten geschikt zijn en begeleidt elke beginnende kweker van pit naar plant. Oftewel, avocado. Veel kweekplezier! Prijs 15,99 euro • bol.com

Wild plukken

Het plukseizoen begint bijna weer! Om je voor te bereiden op wat je allemaal uit de natuur kan halen komt het boek Wild plukken goed van pas. Het neemt je mee in de wereld van wilde eetbare planten; hoe herken en gebruik je ze? Met je geoogste planten kun je de heerlijkste gerechten bereiden. Leuk om eens een dag de natuur in te trekken en te ontdekken wat die allemaal te bieden heeft. En wellicht kom je er achter dat je ook gewoon eetbare planten in je tuin hebt staan. Wild plukken geeft beschrijvingen van meer dan 60 plukplanten, de medicinale werking per plant, tips en veel recepten.

Bekijk hier nog veel meer leuke boeken zoals Creatief met Ikea, met daarin leuke tips en zelfmakers om van Ikea producten iets creatiefs te maken. Of bekijk hier het prachtige boek Wonen als een Parisienne waarin foto’s, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven notities je laten zien hoe je zo’n persoonlijk interieur, dat de sfeer ademt van Parijs, creëert.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×