UITGELICHT | Nijntje Eerste Licht, nachtlampje om mee te nemen - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, verlichting, lamp, kinderkamer, nachtlampje, babykamer

UITGELICHT | Nijntje Eerste Licht, nachtlampje om mee te nemen

20 oktober 2017 1 min leestijd Geen reacties

De grote witte nijntjelamp van het merk Mr Maria prijkt op menig kinderkamer. Nu is er ook een kleine variant: Nijntje Eerste Licht. Dit lampje is handig mee te nemen op vakantie of uit logeren, zodat kinderen zich ook op andere plekken meteen thuisvoelen.

Nijntje Eerste Licht is oplaadbaar via een usb-poort en met 30 centimeter past hij makkelijk in een koffer. Het nachtlampje is uitgevoerd in een zacht siliconenmateriaal en daardoor heerlijk knuffelbaar.

Nijntje is het personage van de gelijknamige kinderboekenserie, geschreven door Dick Bruna. Het witte konijntje is wereldberoemd geworden en is een populair figuur in de kinderkamer.

Op zoek naar meer items voor de kinderkamer? Bekijk deze behang dessins met illustraties uit bekende prentenboeken, zoals paard Langhors uit het werk van Annie M.G. Schmidt. Of bekijk deze stijlvolle commode van Kinderkamer in Stijl. 

Bekijk ook onze stylingtips. Zo legt Aukje uit hoe je een warm en knus herfsthuis kunt creëren, en we hebben de mooiste woonaccessoires van dit seizoen op een rij gezet! 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×