wanddecoratie, wonen&co, letterbord

UITGELICHT | Trendy letterbord in mintgroen

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals dit stijlvolle letterbord van Design Letters. 

Het letterbord met plastic letters kennen we van de sportkantine en de snackbar. Inmiddels zijn ze ook ontzettend populair in de interieurwereld. Met zo’n bord kun je je woning een persoonlijke touch geven door het te vullen met een persoonlijke, inspirerende quote. Maar je kunt hem ook gebruiken als communicatiemiddel met huisgenoten. 

Dit bord van Design Letters is niet uitgevoerd in standaard zwart, maar in mintgroen. Het formaat is A2 en de letters kun je er los bij kopen. Die zijn verkrijgbaar in zwart of wit. 

En het leuke van zo’n bord is dat je zo vaak als je wilt kunt wisselen van tekst. Zoek je nog inspiratie voor mooie quotes? Struin dan vooral Pinterest even af. Hier vind je meer dan genoeg ideeën voor een mooie spreuk. En in dit artikel lees je hoe je tekstborden kunt stylen in combinatie met andere wanddecoratie. 

 

Naast letterborden zijn er nog veel meer trends op het gebied van wanddecoratie. Styliste Aukje Rijpma van Stedsk heeft de leukste op een rij gezet.  Ook posters zijn nog altijd erg populair. Studio Papier&Co heeft een groot aanbod van trendy posters. Of kies voor tegeltjes met eigentijdse wijsheden, zoals die van Gekkiggeit.