UITGELICHT | Altijd volle maan met de Satellight-lamp - Wonen&Co
lamp, verlichting, wonen&co

UITGELICHT | Altijd volle maan met de Satellight-lamp

23 mei 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze prachtige lamp van Foscarini. 

Het licht van de volle maan kent iedereen. Het heeft iets magisch, iets mystieks. Boots dat thuis na met lamp Satellight van Foscarini. Een lichtgevende volle maan zweeft in een glazen stolp en straalt warm en zachtjes een sfeervol licht. De stolp is gemaakt van mondgeblazen glas en gelakt aluminium en de led-lichtbron is dimbaar. Het minimalistische design is van de Spaanse ontwerper Eugeni Quitllet. 

Satellight is verkrijgbaar als tafel- en plafondlamp. De tafellamp is in twee varianten verkrijgbaar: een met een aan-uit knop en een versie met een touch dimmer. Je kunt de lamp hier bestellen

 

Ook de Journey-lamp van &Tradition is geïnspireerd op de volle maan. Wederom een minimalistisch design, maar toch heel anders. Zoek je design met een knipoog? Dan is lamp van Felix van Seletti zeker het bekijken waard. Tafellamp Felix geeft een warm, sfeervol licht via zijn ogen en heeft een goudkleurig scrotum als aan-uit knop. 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×