lamp, design, wonen&co

UITGELICHT | De bijzondere Journey-lamp van &tradition

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze bijzondere lamp van &Tradition. 

De Journey-lamp van &Tradion combineert twee klassieke geometrische vormen: de bol en de rechthoek. Is de lamp aan, dan doet de bol denken aan een volle maan. Een groots effect voor een klein armatuur en daarmee is de lamp bijzonder geschikt voor kleinere ruimten. Met behulp van de dimmer kun je zelf de gewenste hoeveelheid licht bepalen.

Volgens goed Scandinavisch gebruik is de lamp er in drie subtiele uitvoeringen. De bol – die is gemaakt van mondgeblazen glas – wordt uitgevoerd met een gespiegelde chromen basis met een chromen dimmer voor een monochroom uiterlijk, een matte zwarte basis met een koperen dimmer of een klei-getinte basis met een koperen dimmer. 

De Journey is zowel als tafel- of wandlamp te gebruiken. Hij is 26 centimeter lang en 18 centimeter breed. Er wordt een led-lichtbron bij geleverd. 

Bekijk ook designlamp No. 19 PET Felt van Dutch Design. Deze stijlvolle lamp is gemaakt van gerecyclede pet-flessen. Verder hebben we voor elke woonruimte trendy verlichting uitgezocht en styliste Aukje geeft handige tips over het kiezen van de juiste lamp.