UITGELICHT | Ga voor een kleurexplosie met deze tinten krijtverf - Wonen&Co
krijtverf, uitgelicht, wonen&co

UITGELICHT | Ga voor een kleurexplosie met deze tinten krijtverf

18 juni 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meeste mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze collectie krijtverf van Amazona. 

Waarom de muur één kleur geven als je er ook een waar kunstwerk van kunt maken? Amazona krijtverf inspireert met de trend Urban Optimism Art Deco. Creëer deze stijl door verschillende, heldere kleuren te gebruiken en vormen te combineren uit het kleurenpalet Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine.

De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het hiermee de enige 100 procent biologische afbreekbare krijtverf in Nederland. De matte verf is geschikt voor binnenmuren en meubels. 

Ga voor een kleurexplosie op de muur door verschillende vlakken in een andere tint te schilderen. Ga voor strepen zoals op de foto, of maak bijvoorbeeld een dessin met grafische patronen. Kies voor contrasterende kleuren om van de wand een echte eyecatcher te maken. Of kies bijvoorbeeld voor een lambrisering in twee kleuren en schilder een kastje dat je ervoor zet ook in deze twee kleuren. Opties genoeg! 

 

Ga je aan de slag maar weet je niet goed welke muur je het beste kunt schilderen? Lees hier tips over welke wand je het beste een accentkleur kan geven. Liever een behangetje op de muur? Met deze tips kun jij straks behangen als een pro.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×