UITGELICHT | Kratkussen voor de gasten - Wonen&Co

UITGELICHT | Kratkussen voor de gasten

31 oktober 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij meest leuke items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals dit handige kratkussen. 

Je kent het wel. Krijg je bezoek, kom je zitplaatsen tekort! Groter leed kun je gasten bijna niet aandoen, vinden Martijn Buddendorf en zijn moeder uit Wageningen. Dus toen zoonlief ging studeren, bedacht moeders een handige oplossing om dit akelige probleem te voorkomen. Ze ontwierp een kussen dat moeiteloos op een bierkrat past. Met twee kratjes bier en één ‘kratkussen’ creëer je in een handomdraai een extra zitplaats.

Martijn kreeg er zoveel leuke reacties op, dat hij er in maart een bedrijfje in begonnen is: Kratkussen.nl. ,,Als student international business vind ik het leuk om zoiets te starten”, vertelt hij. Het kratkussen is er in vele variaties, het hangt er maar net van af welke bekleding op de stofjesmarkt aanspreekt. Nieuw is dat je via de website met een eigen afbeelding je persoonlijke kussen ontwerpt.

 

Altijd al je eigen stoel willen ontwerpen? Dat kan met Mate: maak je eigen versie via een online 3D-programma. Ook de kussens kun je helemaal naar wens personaliseren. Heb je nog een vintage designershawl in de kast liggen? Samen met Truville Design geef je die een tweede leven door er een kussen van te maken. Helemaal zelf een kussen maken? Styliste Agaath legt uit hoe je er eentje kunt haken

Geen reacties

Laat een reactie achter

×