UITGELICHT | Luister muziek in stijl met deze Iphone versterker - Wonen&Co
uitgelicht, Iphone versterker, wonen&co

UITGELICHT | Luister muziek in stijl met deze Iphone versterker

8 augustus 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie accessoires tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze Iphone versterker van Trobla. 

Overal in huis genieten van je favoriete muziek? Dat kan met deze stijlvolle houten Iphone versterker van Trobla. Een prachtig item dat niet misstaat in je interieur. Hij is handgemaakt van duurzaam en hoogwaardig walnoothout. Trobla is opgebouwd uit vijf houtlagen en door de tekening van het hout heeft elke versterker een unieke uitstraling. 

De naam Trobla is Sloveens voor hoorn en verwijst niet alleen naar de functie, maar ook naar Slovenië waar de versterkers worden geproduceerd. De akoestische versterker is speciaal ontworpen om het geluid uit je smartphone optimaal te versterken. Heldere, warme klanken vullen elke ruimte. Maar je kunt hem natuurlijk ook meenemen, de versterker is namelijk draadloos. Sterker nog: hij heeft geen stroom of batterijen nodig. 

Daarnaast is het een uiterst eco-vriendelijke aanschaf want de versterker is volledig recyclebaar. Hij is geschikt voor de Iphone 6 en 7. Je kunt hem hier bestellen

 

Bekijk ook de slimmer wekker Circa, het ideale slaapmaatje en een prachtig item voor op je nachtkastje. Hij helpt je om sneller in te slaap te vallen én om uitgeruster wakker te worden met onder andere een muziekspeler en een ademhalingsindicator. En in dit artikel lees je alles over de innovatieve The Frame van Samsung: een tv en schilderij in één, die naadloos opgaat in het interieur. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×