UITGELICHT | Scandinavisch, licht houten bed van Ikea - Wonen&Co
slaapkamer, uitgelicht, scandinavisch, modern, bed, wooninspiratie

UITGELICHT | Scandinavisch, licht houten bed van Ikea

16 februari 2018 2 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals dit Scandinavische, houten bed van Ikea.

GJÖRA bed

Een bed met meerdere mogelijkheden en opties, dat is de GJÖRA van Ikea. Je kunt het bed op meer manieren in slaapkamer neerzetten, bijvoorbeeld door het hoge gedeelte als scheidingswand te gebruiken. Je hoeft alleen maar een leuk gordijntje uit te zoeken en je hebt in een handomdraai een scheidingswandje. Kies bijvoorbeeld een leuke print waardoor je het bed zelfs met de hoge kant tegen de wand kunt zetten. Hierdoor lijkt het gordijn een soort behang.

Een andere optie is het hoge gedeelte te gebruiken om een paar mooie kledingstukken aan op te hangen. Hang het rek dan niet helemaal vol, anders wordt het onrustig. Een badjas en een paar mooie blouses kunnen geen kwaad. Met deze optie bespaar je ook nog eens ruimte, doordat het bed een extra functie krijgt.

slaapkamer, uitgelicht, scandinavisch, modern, bed, wooninspiratie
Bron: Ikea

En het blijft niet bij twee opties. Een derde manier is om het bed met de hoge kant tegen de wand te zetten. Vervolgens kun je allerlei mooie spulletjes aan het rek hangen. Zoals een zelfgemaakte lamp of een takje groen zoals op het voorbeeld.

Kortom, een bed met veel mogelijkheden. Hij is prachtig qua kleur en design en past helemaal thuis in een lichte inrichting en je kunt er al je creativiteit in kwijt.

Ben je opzoek naar meer tips voor de slaapkamer? Wij shopten de leukste slaapkameraccessoires bij elkaar. Ook zochten we de mooiste dekbedovertrekken met leuke printjes voor je uit. Houd je meer van een modern strakke stijl? Dan is dit zwevende Rilettobed van verschillende materialen misschien iets voor jou. 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×