Wooninspiratie, woonaccessoires, trend, modern

UITGELICHT | Gouden neushoornkever als flesopener

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals dit bijzondere gouden beestje van DOIY, dat eigenlijk een flesopener is.

Een stijlvolle flesopener hoeft niet in de keukenlade te blijven, maar mag best voor de sier op tafel liggen. Dat geldt zeker voor deze glanzende gouden neushoornkever van het merk DOIY. En zoals we meer goud glimmende objecten tentoonstellen in een glazen kastje, op een boekenplankje of een tafeltje kan deze kever bij de collectie. De kever is dus zowel decoratief als functioneel en die voorwerpen hebben we het liefst.

Wooninspiratie, woonaccessoires, trend, modern

Met de stevige stalen neus van de kever, krijgt hij elke bier- of frisdrankdop los, terwijl het een plaatje is om te zien. De flesopener is gemaakt van gelegerd zink, dat blijft altijd mooi glimmen. De kever is naast goud ook in het zilver of in multikleur te bestellen.

 

Ben je opzoek naar meer gouden items? Wij hebben 10 leuke gouden accessoires op een rij gezet.  Wil je echt een statement maken in je interieur? Ga dan voor een van deze gave design accessoires.