buitenleven, tuingereedschap, wonen&co

UITGELICHT | Glamoureus tuinieren met Garden Glory

Dagelijks komen wij de meest bijzondere items voor het in-en exterieur tegen en die willen we graag met je delen. Zoals de collectie van Garden Glory. 

Voor echte glamour girls (en boys natuurlijk) mét groene vingers is de collectie van het Zweedse merk Garden Glory de ultieme droom. Een goudkleurige tuinslang, opgehangen aan een imposante hanger in de vorm van een rendiergewei of een vervaarlijke klauw, spades en gieters in diamantvorm, stijlvolle tuinhandschoenen die eruit zien alsof het chique lederen glacés zijn … Met deze collectie kun je gegarandeerd in stijl tuinieren. 

Ook prachtig zijn de sculpturale design-plantenpotten in matzwart. Er is bijvoorbeeld een leeuwenkop en een aapje met een gouden tand. Very stylish! 

Nieuwsgierig naar de collectie? De gouden tuinslang kun je hier bekijken en bestellen. Ben je meer van de kleur? Naast goud en matzwart zijn de tuinslangen in verschillende kekke kleuren te verkrijgen. Kies voor Candy Crush, een knalroze variant, of ga voor de knalgele versie. De diamantvormige gieter kun je hier bekijken en shoppen.

 

Bekijk hier nog meer leuke items om in stijl te kunnen tuinieren. Lees in dit artikel hoe je in 5 stappen een pluktuin aanlegt, zodat je de hele zomer door boeketten uit eigen tuin kunt plukken. Of lees hier hoe je een robuuste loungeset van pallets kunt maken.