UITGELICHT | Winters warm flanellen beddengoed van Beddinghouse - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, textiel, beddengoed, slaapkamer, bed

UITGELICHT | Winters warm flanellen beddengoed van Beddinghouse

19 januari 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Zoals het enorm warme, flanellen beddengoed van Beddinghouse, verkrijgbaar in de mooiste prints passend bij jouw slaapkamer.

Voor de echte koukleumen heeft Beddinghouse een oplossing: 100 procent natuurlijke, flanellen dekbedovertrekken. Natuurlijk bestaat flanel al sinds de slaapkamer nog geen centrale verwarming kende, maar een koud bed blijft vervelend. Slapen onder flanel is een feestje; het is zacht en warm en omdat het materiaal ademt, ervaar je puur comfort. Qua kleur en dessins is er volop keuze: romantisch, stoer of juist meer elegant klassiek. En dat het beddengoed ontworpen is van 100 procent natuurlijk materiaal maakt het dubbel zo fijn. Ruik je de geur al van het schone beddengoed? We kunnen niet wachten totdat we er weer tussen die fijne, warme lakens liggen. 

 

Ben je op zoek naar meer leuke decoratieve items voor de slaapkamer? Bekijk onze selectie: de 10 leukste accessoires voor de slaapkamer . Ben je meer op zoek naar tips voor de indeling en styling? In dit artikel vind je tips over hoe je meer aandacht aan de slaapkamer kunt geven

Geen reacties

Laat een reactie achter

×