duurzaam, slaapkamer, beddengoed,

UITGELICHT | Duurzame matrassen van Hara, Coco-Mat

Dagelijks komen wij de meest bijzondere items voor het in-en exterieur tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze duurzame matrassen gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen.

De matrassen van Coco-Mat worden gemaakt van duurzame materialen als kokosvezels, wol, biologisch katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen en ganzendons. Onder de naam Hara (‘plezier’ in het Grieks) lanceren ze nu een kidscollectie in kleur- en fantasierijke designs met als inspiratiebron; de natuur. Allerlei leuke printjes en mooie materialen vormen een de basis voor een gezellig en fijne slaapplaats voor je kinderen. 

Het concept is ontstaan uit een idee om van alleen maar natuurlijk materialen, heerlijk zachte bedden, kussens en dekbedden te maken, die zich aan het lichaam aanpassen. COCO-MAT omarmt een levensstijl die is gefundeerd op eenvoudige waarden die elke dag een beetje geluk aan het leven toevoegen: eerlijkheid, verantwoordelijkheid en gastvrijheid. En een geweldige nachtrust is pas echt heerlijk als u vol energie de volgende ochtend verwelkomt.

Is dit matras het niet voor jou? Eerder schreven we over een ander bed van natuurlijke materialen. In dit artikel lees je hoe duurzaamheid toegepast in een huis