Designstoel Mylon: een musthave voor iedere designfan - Wonen&Co
designstoel, design, wonen&co

UITGELICHT | Stoel Mylon: fraai staaltje houtwerk

9 juli 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals deze chique designstoel van Team7. 

Stoel Mylon is ontworpen door Jacob Strobel voor Team 7. Kenmerkend zijn de heldere, klare lijnen. De doorlopende achterpoten, die een geheel lijken te vormen met de rugleuning, geven de stoel een gesofisticeerde uitstraling. De massief houten rugleuning rust naadloos op de doorgetrokken achterpoten en is met haar gefreesde onderkant ook een praktisch handvat om de stoel te verplaatsen.

De ergonomische zitting is vervaardigd uit één stuk hout dat werd uitgefreesd voor optimaal zitcomfort. Liever een zitting in stof of leder? Dat kan ook. De stoel is verkrijgbaar in beuken, kernbeuken, eiken, eiken witte olie, kersen en noten.

 

Bekijk meer mooi design, zoals de nieuwe collectie poefs van Artifort, die geïnspireerd zijn op Friese terpen. Ook de FHM03 klassieker van Pastoe is het bekijken waard. De FHM03 is dankzij de draadstalen pootjes weer helemaal trendy en de perfecte leesstoel vanwege het speciale tijdschriftenvak op de achterkant. En dat je van afval nog iets heel moois kunt maken bewijst Vepa  met stoel Walvis, die is vervaardigd van gerecycled Amsterdams grachtenplastic

Geen reacties

Laat een reactie achter

×