design, stoel, meubels, kleur, wooninspiratie, kinderkamer

UITGELICHT | Designklassieker in vrolijke kleurtjes voor de kinderkamer

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze designklassieker Vlinderstoel in allerlei leuke kleurtjes voor in de kinderkamer.

Om de kinderkamer cachet te geven is een designklassieker een optie. De Vlinderstoel van Arne Jacobson is sinds 2005 in een kinderversie te verkrijgen én is zo’n designklassieker. Sinds de introductie heeft meubelmaker Fritz Hansen er niet meer naar omgekeken. Tot nu. De Series 7, zoals de vlinderstoel eigenlijk heet, is voor kinderen nu ook in wit, blauw en roze.

De Butterfly chair is een van de meest verkochte stoelen omdat de vormgeving van de stoel erg ergonomisch is. Daarnaast oogt de stoel erg eenvoudig maar toch met een knipoog naar het elegante. 

 

Ben je geïnteresseerd in meer mooie designklassiekers? Wij lichten de panton chair in een nieuw jasje uit. Ben je opzoek naar meer mooie spullen of stylingtips voor de kinderkamer, bekijk dan het artikel over de leukste accessoires voor in de kinderkamer, of het artikel over de mooiste behangprintjes voor kinderen