UITGELICHT | Limited Edition designspeakers van Hay en Sonos - Wonen&Co
uitgelicht, designspeakers, wonen&co

UITGELICHT | Limited Edition designspeakers van Hay en Sonos

12 november 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals deze fraaie designspeakers. 

Het geluid van Sonos, het design van Hay. Vanaf deze week zijn er vijf exclusieve Sonos One-edities te koop, die in samenwerking met het toonaangevende Deense designmerk zijn ontwikkeld. Ze zijn er in de kleuren Forest Green, Pale Yellow, Soft Pink, Light Grey en Vibrant Red. De speakers zijn niet ontworpen om de aandacht op te eisen, maar om natuurlijk op te gaan in hun omgeving, zegt Hay. De gele versie doet het bijvoorbeeld heel goed in keukens en badkamers met roestvrijstaal en porselein.

De boxjes kosten 259 euro en zijn verkrijgbaar via de site van Sonos, in de Sonosflagshipstores in New York en Berlijn, bij Hay House in Kopenhagen, Amsterdam en Rotterdam. Kijk voor meer informatie op sonos.com.

 

Fan van design? Neem dan ook een kijkje op onze designpagina. Hier lichten we bijzondere designs én ontwerpers uit en kun je lezen over de ontstaansgeschiedenis van beroemde klassiekers. En in dit artikel hebben we de mooiste Deense designklassiekers op een rij gezet. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×