UITGELICHT | De Flinke Winter Favorieten + workshop Wonen&Co - Wonen&Co

UITGELICHT | De Flinke Winter Favorieten + workshop Wonen&Co

5 december 2018 2 min leestijd Geen reacties

Nog geen plannen voor het weekend? Breng dan een bezoekje aan de 10e editie van de Flinke Winter Favorieten en volg de Wonen&Co workshop!

Negen jaar lang was het Flinkeboskje in Hemelum podium voor de Flinke Winter Favorieten. Voor de tiende editie verhuist het kerstevent naar een locatie die net even wat warmer en minder afhankelijk is van het weer: zeilschool de Morra. Een al net zo sfeervolle locatie, die wordt omgetoverd tot een gezellig, winters decor. In en om de voormalige melkfabriek staan zo’n 60 deelnemers bij wie je terecht kunt voor  kerstinkopen. Van woonaccessoires en kunst tot aan boeken, sieraden en kleding. Daarnaast is er een heuse beautysalon, zijn er foodtrucks, kun je genieten van livemuziek en zijn er workshops voor jong en oud.

Workshop Wonen&Co

Ook Wonen&Co organiseert in samenwerking met fotografe Martina Ketelaar een workshop: smartphone fotografie, waarbij de nadruk ligt op leren hoe je een verhaal vertelt met een foto. Verder geeft Martina tips voor het bewerken van foto’s, hoe je goede composities maakt en hoe je het beste gebruik kunt maken van filters. De workshop is zowel zaterdag als zondag op onderstaande tijden te volgen;

  • 11:30 – 13:00 uur
  • 13:30 – 15:00 uur
  • 15:30 – 17:00 uur

Per workshop geldt er een maximum aantal van 5 personen. De kosten zijn 25 euro. In plaats van je smartphone kun je ook meedoen met een spiegelreflex camera. Geef je wel eerst even op via m.ketelaarfotografie@gmail.com of via Facebook. Let op: vol is vol!

Alles op een rijtje

Waar Zeilschool de Morra, Buorren 31 in Hemelum
Wanneer zaterdag 8 en 9 december (11-18.00 uur)
Entree kinderen (4-12 jaar) 2 euro, volwassenen 5 euro
Meer info flinkeboskje.nl

Liever online inkopen doen voor kerst? Wij hebben de leukste cadeautjes voor interieurjunkies op een rij gezet. En hier shop je de leukste kerstballen en -hangers voor in de boom.  

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×