UITGELICHT | Malaquite: bijzonder en elegant daybed - Wonen&Co
uitgelicht, daybed, malaquite, wonen&co

UITGELICHT | Malaquite: bijzonder en elegant daybed

5 december 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals dit fraaie daybed van Muranti. 

Groen is de kleur van nú. Net zoals fluweel helemaal populair is. Voeg die twee samen en je hebt de ingrediënten voor een bijzonder en elegant meubelstuk. Neem dit prachtige daybed Malaquite van het Portugese merk Muranti. De diepgroene kleur symboliseert de weldadige en helende schoonheid van de natuur, met z’n mysterieuze bloemen, bomen, wortels en planten. Een daybed dat de ziel van de natuur in huis haalt: wie wil dat nou niet? Bovendien past de zachte stof helemaal in de nieuwe woonstijl Velvet, die een knipoog naar de jaren twintig maakt.

Meer weten? Kijk dan op muranti.com

 

Bekijk ook Vanilla, een chique bank in een prachtige herfstkleur die cool en luchtig is vormgegeven. En de klassieker Togo van Ligne Roset is bank die speciaal is ontworpen voor middagdutjes en luie avonden. Ook de Tired Man van ontwerper Flemming Lassen is het bekijken waard. Deze klassieker bracht in 2014 tijdens een veiling 200.000 euro op, een opbrengst die de het de meest dure designerstoel ooit verkocht in Denemarken maakte. En in 2015 won de stoel de prijs voor ‘Comeback of the Year’. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×