Theepot Bella Ronde in een nieuw jasje

UITGELICHT | Keukenklassieker Bella Ronde in een nieuw jasje

28 mei 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals de vernieuwde theepot Duet Ronde van Bredemeijer. 

Het Nederlandse Bredemeijer heeft een naam hoog te houden wanneer het gaat om het ontwerpen van iconische thee- en koffiepotten. Van al die klassiekers is de Duet Ronde wellicht de allerbekendste. Om het model bij de tijd te houden werden de beschikbare kleuren regelmatig geüpdatet. Zoals nu bijvoorbeeld mintgroen aan de collectie is toegevoegd.

Maar daar bleef het niet bij. Het gezellige rondbuikige potje was altijd voorzien van drie kleine balletjes als pootje. Bredemeijer heeft deze drie balletjes nu van de theepot gehaald om het ontwerp een strakkere uitstraling te geven. Voordeel: de Bella Ronde is een stuk goedkoper geworden. Bekijk hier alle theepotten van Bredemeijer

Naast de Bella Ronde zijn er nog veel meer keukenklassiekers die al jarenlang meegaan, zoals de bekende braadpannen van LeCreuset, de iconische koffiezetapparaten van Douwe Egberts of de onverwoestbare keukenmachines van KitchenAid. Maar we hebben nog veel meer duurzame items op een rij gezet. Van beddengoed tot aan lampen, stoelen en banken, met deze trendy items draag je gegarandeerd bij aan een beter milieu.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×