UITGELICHT | Uitgesproken behang van Tres Tintas - Wonen&Co
behang, wanddecoratie, wonen&co

UITGELICHT | Uitgesproken behang van Tres Tintas

14 februari 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals de bijzondere behang dessins van Tres Tintas.

Het Spaanse familiebedrijf Tres Tintas uit Barcelona maakt niet zomaar behang. Tijdens een diner zo’n tien jaar geleden over interieur en behang vond de familie dat het spannender, intelligenter en kleurrijker moest. Niet veel later werd Tres Tintas opgericht. Het bedrijf maakt sindsdien met succes eigen collecties maar werkt ook samen met ontwerpers.

De Spaans/Italiaanse designdiva Patricia Urquiola lanceert samen met Tres Tintas een collectie van 9 ontwerpen, elk in 5 kleurstellingen. Houd je van ingetogen of ben je juist gek op uitgesproken uitbundig? Urquiola heeft voor elke smaak een spannend aanbod. Ze toont aan dat een druk behang niet onrustig is maar de basis kan zijn van een uitgebalanceerd interieur.

 Lees ook onze handige tips voor het behangen van een wand, bekijk onze selectie behang dessins voor de kinderkamer of laat je inspireren door het schilderachtige bloemenbehang van Little Greene.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×